08 April, 2010

LILLED 2010 VOL 1

Eelmisel aastal alustasin lillede jälgimisega pisut varem,aga selle talvine lumerohkus ja sulamise aeglus laseb korralike vaatlustöid alles nüüd tegema hakata.
Märgin siin siis esimesed õitsejad ära:

märtsikelluke on kõige agaram olnud


Lumikelluke ei taha minu aias eriti edeneda ja teda on vähe
Krookuseid on mul selle eest palju ja esimesed õied on siin


Maja seina ääred on sügisest saadik kaetud männi okstega sest ümbruskonna kassid armastasin sinna oma "laadungit" maha panna.Lisaks avastasin et kasutatud ja kuivanud kohvi puru ei meeldi neile,sestap hakkangi oma lillepeenraid aeg-ajalt kohviga üle puistama.

6 comments:

  1. Voi että näyttää keväiseltä, täällä vielä reilu 50 cm lunta... välillä jo epäilyttää että ehtiikö kesä näitä edes sulattaa =)

    ReplyDelete
  2. Minunkin kukkapenkistä paistaa ensimmäisten kukkien alut. Ei kuitenkaan olla yhtä pitkällä kuin teillä :D On se muuten hauska lukea teidän kieltä, kun siitä ymmärtää aikas paljon :D Meillä näkyi eilen televisiossa hääohjelma, missä oli pariskunta, jossa nainen oli Virosta ja mies suomesta. Olipa kivat häät ja erilaiset hääperinteet kuin meillä :D

    ReplyDelete
  3. Vahavad küpsetamised ja muud tegemised sul! Muide mina ka leidsin oma esimesed kevadlilled lõpuks!
    Ja aitäh kommi eest blogis.

    ReplyDelete
  4. Meil veel lilli pole :-) Aga ilmad on nii soojaks läinud, et kaua see enam aega vötab.

    ReplyDelete
  5. Hei

    Voitko auttaa Mamia? Mami on tulossa Tallinaan perjantaina ja haluaisi löytää kauniita liukuvärjättyjä lankoja. Mamilla on vain nelisen tuntia aikaa maissa, joten kiirettä pitää.

    T: <3 Charles

    ReplyDelete
  6. Hei

    Ymmärrän suomeasi hyvin kirjoitettuna :D Käväsemme siellä, kun olemme koulutusristeilyllä ja saamme käväistä maissakin..

    T: Charlesin Mami

    ReplyDelete