16 January, 2012

KALALAINEL

Eelmisel nädalal pakkus kohalik kalamees meile forelli. Kuna ei olnud ammu teinud ,siis võtsime pakutu vastu. Tavaliselt kaubanduskeskusest muretsetud filee asemel olid siis seekord täiesti värsked ja siputavad kalad. Laps ristis kohe ühe emaseks ja teise isaseks. Ei kartnud ta vaadata kuidas emme kala veristas ja muudkui  küsis kuidas ja miks asjad nii käivad :D


Viimasel ajal liiguvad kuuldused ,et värskel kala võvad mingisugused parasiidid olla ja sellepärast ei julgenud seekord soolakala teha ,vaid panin fileed ahjuplaadile asetatud fooliumile piserdasin peale pisut sidrunimahla ,kalamaitseaineid ja soola ning keerasin fooliumi ka peale. Küpsetasin ahjus 200 c juures ca 45 min. ja oligi valmis .



Kõrvale pakkusin keedetud kartuleid ja kiirelt hautatud porgandeid ,millele lisasin juurde pisut küüslaugusoola ja suhkrut.

No toitude pildistamine ei ole just minu ala ,kuid mingisuguse ettekujutuse roast ju ikka saab.

No comments:

Post a Comment