15 August, 2011

PISUKE ÜLEVAADE

Jällegi on postituste vahe pikaks veninud ja vabandada pole nagu ka millegagi ,sest eelmises postituses sai juba selgitused antud.
Pildil olev tordike oli siis meie pere suurel ühisel peol laual ,sest kevadised sünnipäevapeod jäid remondi tõttu pidamata ,ja nüüd juulis sai siis sugulased külla kutsutud ja pidu peetud. Iga pilt esindab ühte pereliiget ja igaüks sai ise otsustada ,mis pildil on .Tordiks on kirsimoosiga kräsupea ja suuruseks sai ligi 5 kg. Külalisi oli 25 ringis ,nii et ega sealt palju järgi jäänud.
Remonditööd hakkavad nüüd vaikselt lõppema ,sest lagi on värvitud,seinad on värvitud ,aknad on värvitud ja soemüür ja kamin ka uue tooni saanud . Põrandamaterjalid on olemas ja kuu lõpus ,kui abikaasal pisut puhkust saada ,siis saab ka need paika pandud . Pisut pean veel kannatama ,et saaks köögi normaalselt tööle : DDDD.
   Sain vanemalt pojalt noomida ,et miks ma ei pannud tema lõpetamise pilte kusagile. Parandan nüüd vea ja siin siis minu suur poiss . Oli tubli ja lõpetas 4ja 5 -tega .

Mõned tordid ka vahepeal tehtud

 3 kg maasikamaitselist
 3 kg maasikamaitselist
 2 kg mustikamoosiga kräsupea
 1,5 kg sidrunimaitseline
 6 kg sidrunimaitseline
2 kg maasikamaitselist " meeste rõõmu "


Lilleaed on praegu suhteliselt õitevaene  ,kuid lisan siia mõned pildid õitsenud lilledest










No nii ,nüüd on jälle väike kirjutis valmis .
Kannatlikele lugejatele  soovin ikkagi ilusat suve jätku


No comments:

Post a Comment