Sees on sidruni-kohupiima tarretis.Külgedel röstitud ja purustatud mandlilaastud.Kujund on shokolaadiga küpsetuspaberile tehtud ja siis koogile kantud.
17 January, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
kodused katsetused soolase ja magusa kõhutäie kallal,sekka ka pisut lille juttu
Oi kui armas tort:-D Kuule, mina olin ise see "anonyymi", olin kirja juba ära saatnud, kui märkasin, et ei lisanud oma andmeid.
ReplyDeleteNeed on tavalised beseeääred, vaata mul oktoobri alt. 31. oktoober lisasin yhe tordi, kus on peal martsipanist pihlakamarjad. Besee kohta on mul seal õpetus koos piltidega täiesti olemas :-)See, mis tehakse lihtsalt kuivatamisega, on "pikeeri" ja see mis pannakse ahju, on besee.
Vaatasin praegu ise, et seal puudub temperatuur, peab selle sinna juurde lisama. Küpseta ahjus 100 kraadi juures 1,5-2tundi.
Minäkin lisään sinut listalleni, kiitos! Ja se on mukava jos lisäät minut listallesi :D
ReplyDelete