05 September, 2009

KIRJU KOER

Ma ei tea kuidas mujal,aga meie peres on alati olnud kommid ja küpsised vabalt saadaval .Ostes poest mingit head kommi või küpsist,siis alguses nokitakse rohkem ja siis jäävad seisma. Tavaliselt lasen seista umbes 1 kuu ja kui selleks ajaks ei ole ära söödud ,teen kirjut koera.Lastel on alati oma kindlad sordid ,mida armastatakse,kuid alati ollakse valmis proovima midagi uut.Seegikord jäi natukene kommi ja küpsist seisma ja otsustasin need kausid tühjendada ,et saaks värskemaid panna.
Kindlat retsepti ja koguseid ei anna ,sest see on alati vastavalt olukorrale.Põhiline mida kindlasti kasutan on või ja kondentspiim.Vastava vahekorra vaatan alati netist ,aga see on 0,5 purki kondentspiima ja 150 g võid.Seekord lisasin ka pisut piima,kuna kardsin, et jääb liiga kõva,aga tuli hoopis liiga pehme ja ei kõvastunud korralikult.Valasin segu küpsetuspaberiga vooderdatud keeksivormi,aga ei surunud korralikult kokku ja nii see auk sisse jäi.Maitse ei kannata sellepärast üldse.

No comments:

Post a Comment