01 March, 2011

IKKA PÄRMITAINAS

Nüüd sõtkun tainast juba peaaegu üle päeva. Harjutamine teeb meistriks. Retsept juba peas ja töövõtted käe sees ning töö läheb kiiresti. Katsetan erinevate täidistega ja seekordses postituses on ära toodud

Singi-juustu-ketšupi - majoneesiga


Selline on minu kringlipunumise stiil ja kuju. tänu Qsti blogist leitud võttele ,saab küpsetise välimus ilus ja puhas .Need lõikumised ja painutamised pole minu puhul ilusad välja tulnud.

Siin siis veel kord näha kohupiima täidisega pilt ,sest see on niiiiii hea.

Ja viimasena tegin täna šokolaaditäidisega,mille täidise tegin selle Heidi Parki retsepti järgi .


Kasutasin Qsti tainast,sest see on lihtsalt nii lihtne ja hea. Kuid täidise tegin siis Heidi Parki järgi(tegin pool kogust). Tunnistan kohe üles ,et ei julgenud seda suurt kogust kaneeli panna vaid piirdusin 1 tl. Maitse on hea ,aga probleem oli selles ,et täidis on nii vedel ,et selle rulli keeramine ja väänamine oli raske. Terve laud oli seda täis.Lõpuks keerasin ta kuidagi kokku ja panin keeksivormi ,kuigi soovisin teha suuremat kringlit. Teisest poolest tegin lihtsalt saiakesi
Palun nüüd Teie abi,sest tahaks ikkagi head šokolaadi kringlit teha ,aga nii et täidis enne välja ei jookseks ,kui kringel plaadi peal.
Andke palun soovitusi hea täidise saavutamiseks.

6 comments:

  1. shokolaadi asemel olen pannud neid nuti shokolaadi kreeme, või raputanud lihtsalt kakaod suhkruga vahele.

    ReplyDelete
  2. nutella kreem on proovitud ,aga pole päris see mida tahaks.

    ReplyDelete
  3. Soolase Kringli vahele olen pannud punast hiina kastet, sinki/vorsti, hapukurki ja juustu ning päris peale olen raputanud seesamiseemneid. Magusa vahele sulatatud võid kaneeliga, õunatükid, rosinad ja peale kakaokreem ja purustatud pähklid.
    Aga ise otsin ka veel täidiseid mida proovida, näit keedukreemiga midagi või iirisetäidist.

    ReplyDelete
  4. Seda iirisetäidise või karamelli maitselist täidist otsin ka mina. "Keedukreemi" olen teinud eksträmi vaniljekastme pulbrist.maitselt üsna sarnane Moskva saiakeste omale.

    ReplyDelete
  5. Hi Minukiisu! If you cool down the melted chocolate, the consistency will become creamy like peanut butter and you will be able to roll it without the chocolate mixture oozing out. Hope this helps. Heidi

    ReplyDelete
  6. thanks Heidi,it was really a good advice :DD

    ReplyDelete