22 May, 2009

MUSTSÕSTRA TORT

Sõbrannal oli sünnipäev nädala alguses.Tegin pisikese tordi .Tegelikult tuli 2 pisikest ja 1 pisut suurem.See läheb sõbrannale.


Sellega läksin naabrinaise juurde.




See jäi koju söömiseks.




Sellised nägid nad seest välja.


Valmistasin tavalise ümmarguse biskviidi . Lõikasin kumerad nurgad maha ja saingi 3 torti kummalegi väiksele kulus 2 kumerat külge . Vahele panin mustsõstra moosi ja teine kiht on tavaline paki kohupiim segatud vaarika maitselise paksema jogurti ja vahukoorega.Kaunistasin pealt moosi seest nopitud tervete mustsõstarde , munavalgevahu(segatud rohelise tuhksuhkruga)ja kohupiima -vaniljekreemi seguga.Nagu pildilt on näha siis jätab pritsimise tehnika õppimisele veel palju ruumi.Kahju ei teeks ka kui oleks õiged töövahendid.Lõpptulemusega jäin ise päris rahule.

2 comments:

  1. Ihana kakku! Tulin vastavierailulle. Kiva kun olit käynyt sivuillani :-) Totta kai voit linkittää minut, minäkin linkitän sinun sivusi. Tervetuloa uudestaankin!

    ReplyDelete
  2. Nam! Tämä maistuisi! Samoin tuolla alempana tuo kakku, jossa spritsaukset on kuin paisley-kuvioita. Tottakai saat linkittää, minäkin linkitän sinut =)

    ReplyDelete