Proovisin sellist varianti,et soolane ja magus stritsel oli korraga ahjus.Suure ahjuplaadi peal ja paraja vahega ,et kokku ei puutunud. Õnnestus igati.
Soolase täidiseks on riivitud juust,pizzakate(sink),ketsupit ja pisut pizzamaitseainet.
Magusal on sees sulavõi,kaneel ja suhkur.
Pealt pintseldasin munaga.
Sellest taigna kogusest saabki parasjagu 2 stritslit.
Retsept siis selline ja sobib leivaküpsetusmasinaga taigna valmistamiseks.
240 ml vett
1 kanamuna(lahtiklopitud)
25 g võid(sulatasin )
450 g nisujahu
1 tl soola
2 tl suhkrut
1 1/2 tl kuivpärmi
ained vormi sellesse järjekorda. Vali taignasegamise programm ja oota kui see lõpetab.
Edasi oskad kindlasti juba ise .
Mina küpsetasin 200 C juures 25min ja siis veel 10 min 175 C juures.
Kui tundub liiga tumedaks tõmbuma siis kontrolli küpsust.
Magus sai minu arvates kiiremini valmis.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Plaanin juba tükk aega soolast stritslit teha :)Väga isuäratavad!
ReplyDeleteHerullisen näköistä!!!
ReplyDelete