06 April, 2009

ÕHTUSÖÖK `` KAPID TÜHJAKS``

Kevad on käes ja nagu inimestel kombeks on , tehakse siis elamises suurpuhastust.Mina alustasin oma puhastusega juba peale.On teada tõde ,et tühja külmkappi on kergem sulatada ja puhastada,sellest tulenevalt võtsin oma viimased kalapulga pakid välja sulama,et nendest siis midagi teha.Sealt leidsin ka pooliku riivjuustu paki ja purgi marineeritud kurke,mis olid ka juba ununenud.Kuna ka teised kapid nõuavad aeg-ajalt inventuuri ,siis selle tulemusena leidsin pooliku niit nuudlite paki.Ja siis sündiski minu õhtusöök ``Kapid tühjaks``.
Toimisin nii
Keetsin nuudlid vastavalt juhendile.Peale kurnamist panin nuudlid pannile ja lisasin sinna ka riivjuustu,et see korralikult sulaks.Hakkisin kalapulgad väiksemateks tükkideks ja praadisin need pannil.Marineeritud kurgi hakkisin ka mugavuse mõttes väiksemateks paladeks. Taldrikule panin kõige pealt nuudlid juustuga ,siis kalapulga tükid ning marineeritud kurgi.Lõpuks sirtsutasin värviks natukene ketsupit peale ja söök on serveeritud.
Minu noorem poeg ,kes alguses oli huvitatud ainult kalapulkadest sõi lõpuks ka mehise taldrikutäie ja kiitis veel takka ,et pole ammu nii head sööki saanud.
See nn.retsept võiks vabalt minna ka rubriiki ``Poole tunni road``,sest umbes nii kaua see aega võttis.

No comments:

Post a Comment